KiLIEmO
Amit ma megölhetsz ne halaszd holnapra!

MENÜ

Sziasztok!

 

Minden ami itt van még megbeszéljük Betonsámival és a hét végére lesz végleges kiírás.

 

A honlapunk fejlődésének érdekében néhány verseny amellyel én is mint szerkesztő és ti is jól járnátok.

 

 

1. verseny: Képek

Guilddel kapcsolatos képeketet kell készíteni és elküldeni nekem. Ezek a képek legjobb ha guild eventen készülnek. Valószínűleg szervezünk majd érdekes eventeket ott jó sok kép készülhet addig is instákba vagy máshol fényképezzetek nyugodtan. A képek a galériába kerülnek fel.

 

Nyeremények:

1. helyezett: 1000g

2. helyezett: 750g

3. helyezett: 500g

Minden további hasznos beküldőnek 100g.

 

Szabályok:

Határidő: megbeszélés alatt

Készítsétek csak a képeket és majd átkülditek az rworldkiliemo@gmail.com e-mail címre a határidőig. Fontos hogy az e-mailbe jelezd a fő karaktered nevét különben nem tudok ki vagy. Minden játékos csak 1 karakterrel indulhat. Betonsámi lesz a fő zsűri ő tuti kiszúrja ha valaki csal.

Hogyan fényképezzek? Legegyszerűbb a játék beépített képlopója, ahol a  printscriin gomb lenyomásával kész is a kép és a játékmappában meg is találjátok.

 

 

2. verseny: Videók

Guilddel kapcsolatos nyers, vágatlan videókat kell készíteni és elküldeni nekem. Ezek a videók legjobb ha guild eventen készülnek. Valószínűleg szervezünk majd érdekes eventeket ott jó sok kép készülhet addig is instákba vagy máshol fényképezzetek nyugodtan. Az összegyült anyagokat majd megvágom és ha jól sikerül a guildről csinálnánk videót amit a youtube-ra fel is kerülne.

 

Nyeremények:

1. helyezett: 1000g

2. helyezett: 750g

3. helyezett: 500g

Minden további hasznos beküldőnek 100g.

 

Szabályok:

Határidő: megbeszélés alatt

Készítsétek csak videókat és majd átkülditek az rworldkiliemo@gmail.com e-mail címre a határidőig. Fontos hogy az e-mailbe jelezd a fő karaktered nevét különben nem tudok ki vagy. Minden játékos csak 1 karakterrel indulhat. Betonsámi lesz a fő zsűri ő tuti kiszúrja ha valaki csal.

Hogyan videózzak? Jó program linkje itt.

 

 

3. verseny: Logó

Amint látjátok fent a kép nem igazán ide passzol. Hát rajta készítsetek odaillő képet. De figyelem! A kép méretetit előre oda tervezzétek mert különben elég hülyén fog kinézni. A többi jó kép a galériába kerül.

 

Nyeremények:

1. helyezett: 1000g

Minden további hasznos beküldőnek 100g.

 

Szabályok:

Határidő: megbeszélés alatt

Majd átkülditek az rworldkiliemo@gmail.com e-mail címre a határidőig. Fontos hogy az e-mailbe jelezd a fő karaktered nevét különben nem tudok ki vagy. Minden játékos csak 1 karakterrel indulhat. Betonsámi lesz a fő zsűri ő tuti kiszúrja ha valaki csal.

 

 

További pályázatok

Amennyiben hasznos infókat, ötleteket küldtök az rworldkiliemo@gmail.com e-mail címre mindegyiket 100-100g-vel honorálom. DE ezeknek el kell érniük minimum a 10 mondatot. Főleg frappáns bemutatkozószövegre, leírásokra, ÉLMÉNYBESZÁMOLÓKRA gondolok, de ha egy főoldalhoz hasonló szöveget küldesz annak is nagyon örülök.

Nem az első honlapom de eléggé nehéz egy wow-os guildnek rendes honlapot csinálni légyszi segítsetek. :D

 

Menü

Hírek

  • Hírlevél
    2011-01-04 16:43:05

    Figyelem! Aki tag írja be alul a hírlevél dobozba a fő karija nevét és az e-mail címét hogy időben megtudjon minden fontosabb eventet.

  • Üdv mindenkinek
    2011-01-04 14:36:57

    Mai nap indul a honlap. Elég sok munka van még és most országos info versenyre készülök 1-2 hónap alatt lesz kész. A tagokat megkérném hogy olvassák el a "Tagoknak" menüpont alatt a versenyt, ami elősegíti a honlap fejlődését.

Szavazás

Melyik kaszt a legjobb?
Warrior
Rogue
Hunter
Death Knight
Warlock
Shaman
Mage
Druida
Priest
Paladin
Asztali nézet